4 dagar kvar

Ligger i sängen och undrar hur dessa tre månader i storstaden kunde gå såhär cp snabbt. Det är endast 4 dagar kvar och av dem 4 är 3 arbetsdagar. Sista veckan i alla fall med Sales & Marketing och jag kunde inte ha varit mera nöjd. Är så fruktansvärt tacksam och glad över att jag fick vara på den avdelningen. Tänka sig att jag gjorde ett så pass bra intryck att chefen vilja ha tillbaka mig, bra jobbat bruden. Praktiken har gett mig otroligt mycket kunskap och jag tror jag vet var jag vill vara i framtiden, marknadsföring. Londonlivet utanför praktiken har lärt mig saker jag kommer ta med för livet.
Jag har ofta saknat Grythyttan och har inte döljt det heller, men samtidigt älskar jag London. Min prestationsångest har varit mycket ivägen, men jag har lärt mig att se över den ibland. Känns otroligt konstigt att åka hem på Fredag, men på Lördag ska jag flytta. Flytta till min egna lya och skapa mina egna problem där. Helt galet underbart. 
 
På Onsdag ska jag och Sara på Katy Perry, Prismatic World Tour. Fick två gratisbiljetter från Rosewood, helt underbart! Sova nu och hoppas att elen på 1,02 räcker och att mitt alarm väcker mig imorgon. Galet att tre månader snart är över, GALET!