Feels like rain


Är trött som vet inte vad och orkar inte röra mig. Var en tung arbetsdag idag.. Iss inte gå in på förklaringen till det. Men tung var den. 
Fick Juli schemat idag och är lite smått sur, elr janå, lagom förbannad. Såklart jobbar jag vid Rockoff avslutningen som jag gjort alla jävla somrar jag jobbat för La strada/Fantasia. Och den enda helgen jag är ledig är När det är Island in the Sun, men det ser inte ut att bli av endå..  Men har ju en underbar kompis i Finland som jag måste hälsa på i sommar, så som det ser ut just nu blir det ett besök över vattnet den helgen! Bara ngn vill ta min Söndag då? 

Nä, är bara allmänt småsur idag. Deppad över allt o alla känns det som. Just nu har jag en sån känsla av att det ska bli duktigt skönt att få flytta bort. Ush, dålig dag. 

Nå ingenting att göra ikv (finns nog att städa, men för det krävs ett ordentligt humör), så ska pina på mig träningskläder och fara ett varv runt Röda banan och förhoppningsvis känna mig lite duktig och då på bättre humör! Sen duscha och byta om till de mysigaste kläderna jag har och trycka i mig en Advokado till ett avsnitt av Desperate Housewives!