Grythyttan 5 September

Nu var man bosatt i Grythyttan, Örebro! Har än så länge haft grymt kul! Bor med riktigt fina vänner och alla är överlag jätte snälla! Den sociala biten är ganska överlägset bättre här i Grythyttan än hemma på Åland..haha. 
Introduktionen startade i Lördags med grillning och sen studentpuben, sen dess har det varit fest fest fest. Igår va det pubrunda i Örebro, askul! 
 
Nu sitter jag fasttankad vid datorn och skall just börja skriva ner stödord inför en presentation vi ska ha imorgon. Är frukstansvärt nervös. Vi fick en uppgift i Måndags som sku framföras på Torsdagen, den var att planera och presentera en måltids- och värdskapsscenario för den svenka organisationskommiten som är värd för den internationella kongressen. Konceptiden ska utgå från 5 aspekterna FAMM (möte,produkt, rum, stämning, styrsystem). boendeform för kongressen o annat som vi anser viktigt. 150 personer ska delta och tamat ska va "meal as a monument of sustainable growth". jisses säger jag bara.. sen ska vi stå där framme och presentera vår ide för en värd (precis som de sku va på riktigt) och vara presentabelt klädd. Skjorta och kavaj hänger framme redan! huhu

Nu sova, försöka iaf, och hoppas på det bästa! Imorgon ska treorna planera in ngt för oss (oömma kläder..) så kan tänka mig vad som ska hända! 
CYA