Onsdag

Sitter på Eat, igen för tidig, men igår talade jag tydligen inte sanning. Det tog mig sen nästintill 2h att ta mig hem till Notting Hill. De värsta var en man som klagade på busschauffören när bussen gick sönder, jag menar snälla människa, hur fan tänker du då? Jo mitt i rusningstrafik bestämde han sig för att göra hela busslasset mera irriterad och skruvade sönder ngt. 
 
Idag ska jag joina PR igen och göra lite gifts inför en sales trip. Var med på en rolig anställningsintervju btw igår, tjejen förklarade att för att vänta en missnöjd gäst att istället bli en nöjd så skulle hon bjuda på lunchen och sa det till honom, gästen var en man då, efter 10 minuter rent ordbajs sade hon "but of course I did not buy his lunch". Ish frågade mig om jag trodde det blev Ja eller Nej och jag babblade i 5 min va jag trodde. Sedan frågade hon Stephen som intervjuade och han sa dirr NEJ. Så idag ska 
 
Sedan fick jag även äran att söka upp högsta hönsen på hotellet, att skriva på Dellas bröllopskort, hon ska gifta sig på Söndag och sedan åka på 3 veckors honeymoon! Dagarna på HR har varit bra. Jag gör saker självmant ofta och behöver inte känna sig som ett irritationsmoment hela tiden, bra bra. Nu halsa sista kaffet och dra mig mor Rosewood.